Vælg side

Medarbejder træning

Medarbejder træning. Du ønsker – som medlem af et forandringsteam – mere viden og forståelse af forandringsprocessen og hvordan forandring kan gennemføres, og en bedre forståelse af hvad som ligger bag forandring, hvordan forandring planlægges og hvordan forandring håndteres.

Vi har sammensat et kursus og udviklingsforløb som består af 2 moduler, som sikre virksomhedens forandringsteam en praktisk viden og forståelse om Ledelse af Forandring, dens modeller, værktøjer og forandringsprocessen på individuel-, gruppe-, og organisationsniveau.

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Beskrivelse

Modul 1: e-Learning kursus

Workshoppen er opbygget i moduler som gennemgår de 5 processer som Ledelse af Forandring arbejder med. Hver enkelte procesmodul skal gennemføres før næste procesmodul kan startes, men det er muligt at gå tilbage til tidligere læringsmoduler for opdatering og ajourføring af viden.

Efter hver modul aflægges en prøve hvor mindst 80% af spørgsmålene skal bestås førend næste modul kan påbegyndes.

Modul 2: Forandrings workshop

Workshoppen udvikler et effektivt forandrings- og projektteam, identificerer unikke organisations- og modstandsbarrierer og hjælper projektteamet med at planlægge  handleplaner som sikre en succesfuld implementering af forandringen.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Medarbejder træning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT